Het overzicht van

Onze diensten

Wij zijn een “totaalaanbieder” van grondwerken tot aanleg.

Home/Diensten

MODERNE APPARATUUR

De tijd dat grondwerken werden uitgevoerd met handkracht en eenvoudig materiaal is lang verleden tijd. Natuurlijk komt er voor een nette afwerking van de werken nog mensenwerk aan te pas, maar het zal u niet verwonderen dat er in onze werkplaats moderne apparatuur staat die ons werk makkelijker maakt.

Naast een paar vrachtwagens waarvan één met kraan, kun je denken aan graafmachines (groot en klein), een mobiele kraan en afzetcontainerbakken.

Voor het fijnere werk beschikken we over zaagmachines, een zaaimachine, een kilverbord, grondboren, kantmaaiers, een grondfrees etc.
Kortom alle apparatuur dat benodigd is om goed werk af te leveren.

SNEEUWVRIJ MAKEN

In de wintermaanden weten intussen veel bedrijven de weg naar ons bedrijf te vinden om een beroep te doen voor het sneeuwvrij maken van hun terrein met onze zoutstrooier en sneeuwschuif. Ook is het mogelijk om als particulier bij ons zakken strooizout te kopen.

sneeuwvrij
Grondwerken

Grondwerken

Het eerste stadium van een (bouw)project begint vaak bij het uitgraven van de grond  gevolgd door het grondverzet (het verplaatsen van de grond). Daarna volgt het leveren en aanbrengen van puin, grond, grind of zand.

Ontdek meer…
Groenwerken

Groenwerken

Door nauw samen te werken met hoveniers en stratenmakers vind u bij ons alles onder één dak. Wij houden van korte lijnen met onze klant en blijven betrokken bij alle werken. Zo bieden bij de maximale service met een topresultaat.

Ontdek meer…
Sloopwerken

Afbraakwerken

Grond- en sloopwerken gaan vaak hand in hand. Vooral in de huidige tijd waar ruimte schaars wordt, dient er vaak gesloopt te worden voordat er weer gebouwd kan worden.

Ontdek meer…
Transport

Transport

Ons bedrijf zorgt voor de aanvoer van de benodigde materialen op locatie. Je kunt hierbij denken aan de tegels of grind voor de bestrating, maar ook de toevoer van tuingrond of planten.

Ontdek meer…
Verharding

Verharding

Voor de aanleg van opritten en terrassen hebben wij een team van vakmensen met jarenlange ervaring. Goede bestrating aanleggen is meer dan een kwestie van het recht leggen van klinker of tegels. Wij kijken met u mee naar de gebruiksintensiteit en afwatering.

Ontdek meer…
Verhuur

Verhuur

Wanneer je veel bouwafval hebt, bijvoorbeeld wanneer er een verbouwing plaatsvindt, is het huren van een bouwafvalcontainer een goede oplossing. Het afval kan vaak niet zomaar bij het grofvuil aan de weg geplaats worden.

Ontdek meer…
Wilt u grond laten zeven, bel Johan even !

Onze klanten