Onze diensten /

Grondwerken

De specialist in Grondwerkzaamheden.

Home/Diensten/Grondwerken

EEN GOEDE ONDERGROND

Wij hebben door de jaren heen heel wat grondwerken uitgevoerd. Het eerste stadium van een (bouw)project begint vaak bij het uitgraven van de grond  gevolgd door het grondverzet (het verplaatsen van de grond). Daarna volgt het leveren en aanbrengen van puin, grond, grind of zand.

Wij leveren al deze diensten om te zorgen voor een goede ondergrond.

UNIEKE DUMPER

Wij beschikken over een lichtgewicht tractor plus dumper die speciaal voor ons bedrijf is gebouwd. De dumper is geschikt om zeven kubieke meter grond te vervoeren.

In Zeeuws-Vlaanderen zijn wij de enige die zo’n uniek model in bezit heeft. Dit apparaat is erg handig om materiaal en materieel te vervoeren bij de aanleg van tuinen.

De smalle en lichte constructie zorgt er mede voor dat er geen schade wordt gereden. Ook zijn de frees, zaaimachine en klepelmaaier op deze breedte aangepast.

ONDERGRONDSE INFRA

U kunt bij ons terecht voor het initiële grondverzet zoals het voorbereiden van alle grondwerken voor een (bouw)project. Maar ook het aanleggen van ondergrondse infra waaronder riolering, mantelbuizen en kabels.

Voorbeelden van grondwerken

Overige diensten

Naast onze grondwerkzaamheden bieden wij nog tal van overige diensten aan. Ontdek wat wij nog meer voor u kunnen betekenen of neem contact met ons op.

Groenwerken

Groenwerken

Sloopwerken

Afbraakwerken

Verharding

Verharding

Transport

Transport

Verhuur

Verhuur

Bekijk projecten